20-vjeçari gjen kuletën me mbi 1000 euro, dhe ja dorëzon pronarit (Video)

Një kuletë me të holla dhe kartela banke e gjetur nga Shpetim Sinani nga Podujeva, ai rastin e ka raportuar në polici si dhe ka postuar në rrjetet sociale për kërkimin e personit të cilit i ka humbur, shkruan Republika Online.

Shpetim Sinani gjatë ditës se djeshme ka gjetur kuleten me rreth 1100 euro dhe ja ka dorëzuar pronarit sot kuleten dhe kartelat bankare, unë isha duke dalë prej pune ku hasa në kuleten dhe njoftova policinë, postova në rrjetet sociale provova me kontaktu personin po nuk u pergjigjke thotë ndër të tjerash Shpetimi.

Kuleten e mora vesh që me ka humbur pasi shkova me i kry do pagesa thotë pronari i kultetes dhe se shokët e njoftuan se e kanë parë kuleten e tij në rrjetet soiale dhe njëherit shprehet falenderus ndaj Shpetimi, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: