20-vjeçari pi një shishe vodka, shkon për të fjetur dhe nuk zgjohet më kurrë

Një nënë tregoi historinë tragjike të djalit të saj vetëm 20-vjeç i cili humbi jetën Tetorin e shkuar në Britani.

Mikey Cunniffe ishte mbledhur me shokët e shtëpisë duke parë video në YouTube, kur piu një shishe me vo dka dhe gjeti v dekjen.

Pavarësisht për pje kjeve të miqve për ta shp ëtuar, 20-vjeçarin e zuri gjumi dhe nuk u zgjua më kurrë. Mjeku ligjor përcaktoi se i riu v di q për shkak të he lmimit nga a lkooli.

Sipas asaj që shkruan e përd itshmja britanike The Sun, nëna e tij, Chrisie Yates vendosi ta ndajë historinë e të birit, për të para lajmëruar të rinjtë, që të bëjnë kujdes, ndërsa rrëfeu se Mikey pinte shumë rrallë a lkool.