A e keni ditur! “Msusi” i Stupcave është fermer në jetën e përditshme (Video)

Aktori Afrimi nga Stupcat Official është fermer në jetën e përditshme, shkruan RepublikaOnline.net

Ai u bë pjesë e një storie televizive kur i ngordhen disa nga lopët në fermën e tij.

Kjo erdhi si p asojë e s ëmundjes së a ntraksit që disa vite më parë ishte sh qetësim për fermerët kosovarë.

Ai dhe të tjerë fermerë, në këtë video kanë shprehur shqetësimin e mundësisë së përhapjes së antraksit, që mund të prekë edhe njerëzit.