“Adriana dashurinë me 21 vjeçarin e krahason me atë të profetit Muhammed me Hatixhen!”

“Aktorja e njohur shqiptare, Adriana Matoshi, ka kohë që është në dashuri me Keith.
Kjo dashni kishte mospajtime nga opinioni.

Së fundi, ajo publikoi një fotografi por vëmendjen e madhe e mori një koment: “Nuk është në edukatën time të paragjykoj, por të paktën të kishe marrë një në moshën tënde dhe me nxhjyrën tënde, as italianët që kanë kulturë tjetër nuk marrin moshë të re, por marrin moshat përkatëse”.

“Muhammeti (aleji selam) e ka pasë gruan më të vjetër se ai, edhe thuhet se kanë qenë shumë të lumtur bashkë. Ne e kemi gjetë gjuhën e përbashkët kështu që masi neve nuk po na pengon besoj që as ty nuk duhet”, ju kthye Adriana ndjekësit”.

Adrianë, besa nuk e ke peshu fare muhabetin!Ky krahasim nuk shkon, mund me shku për ju, ama si reflektim nuk ka asnjë kuptim domthënës!

E para, Adrianë, nuk ke kallxu se çka ke të përbashkët me atë tipin; se, gjith në dashni po kallxojnë për senet që e pëlqejnë një tip si ai tipi yt!

E dyta, Adrianë nuk na ke kallxu se çfarë shije ka tipi, të ëmbël, shumë të ëmbël, tepër të ëmbël!

E treta, Adrianë, nuk na ke kallxu a ka shije çokollade, pastaj s’na ke thonë sa e ka karrotën ose shargarepën!Sepse mjekët po thojnë se karrota ose shargarepa është ndër vitaminat e para në ushqim të njeriut!”