Albin Kurti “dridhë“ Parlamentin Evropian, ja çfarë kushti vendos! (Video)

Kurti: Kosova në tryezën e bisedimeve ulet si palë e barabartë me Serbinë
Kurti para Parlamentit Evropian prezanton katër hapat për rifillimin e dialogut

(E plotësuar 18:27) – Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti gjatë adresimit në Komunitetin për Punë të Jashtme në Parlamentin Evropian ka prezantuar katër hapat për rifillimin e dialogut me Serbinë.

Kreu i ekzekutivit në Bruksel tha se dialogu duhet të jetë i drejtë dhe i barabartë në raport me palën serbe.

Kurti: Këto janë katër hapat për rifillimin e dialogut