Albin Kurtin e përkraha për inati të tjerve (VIDEO)

Ish-përkrahësi i Albin Kurtit në zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit, njëherësh kandidati i pavarur për kryetar të Komunës së Skenderajt, Sokol Halili, në një intervistë për KALLXO.com tregon se nuk ka shfaqur asnjëherë ambicie që t’i bashkangjitet zyrtarisht Lëvizjes Vetëvendosje ose ndonjë subjekti tjetër.

“Albin Kurtin nuk e kam përkrah se e simpatizoj, por për inati këtyne mercenarëve dhe kam pasur qejf që ta shoh aty ku është /Pamje mePosht

Jam shumë i kënaqur kur i shoh këto shkulje e kapje të shtetit nëpër borde, drejtori etj.

Nuk pres asgjë nga Albin Kurti.