Albin ndali zagartë, ka mbaru fushata

Ish-gazetari i RTK’së, Ridvan Berisha, ka reaguar pasi në grupin “mekryeministrin” është shkruar për të dhe familjen e tij dhe institucionet ku janë të punësuar.

Sipas tij, këto shkrime po i bën vëllai i deputetes së Vetëvendosjes, Fitore Pacollit.

Ai i ka quajtur “z agarë” ata që po i bëjnë këto shkrime, derisa i ka bërë thirrje kreut të Vetëvendosjes, Albin Kurtit, që t’i ndalë.

Tutje, Berisha ka a luduar se në RTK ka të punësuar edhe nga Vetëvendosje.

“Albin ndali z agarte! Ka mbaru fushata, me t’thane te drejten seriozisht m’boni ndere Fitore Pacolli qe e ke angazhu vllain me luajt rolin e Berias e te Gebellsit apo te ajetullaheve. Veç a zhurnone l isten se i keni me bollek edhe k ontigjentin tuaj ne RTK”, ka shkruar Berisha.