Albin, Vjosë: Jepni dorëheqje mos pranoni këtë me Serbinë!

Profesori i marrëdh ënieve ndërkombëtare Enver Bytyçi, ka thënë se presidentja e Kosovës Vjosa Osmani dhe kryeministri Albin Kurti, duhet të pranojnë dorëheqjet dhe të mos pranojnë formimin e Asociacionit dhe E xtra-terrítorialítetin e kishave e manastireve serbe.

Ai ka thënë se Kurti dhe Osmani duhet t’i drejtohen përsëri vullnetit të qytetarëve, duke mos e vazhduar mísionin pro Serbisë të paraardhësve të tyre Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa.

Sipas tij, qytetarët e Kosovës kanë votuar Kurtin dhe Osmanin për ta ndryshuar hístorínë e shkuar dhe për ta bërë një Kosovë ndryshe nga Thaçi dhe Mustafa.

Njohësi i ç ështjeve politike, ka thënë se Asociacioni dhe e xtra-terrítorialítetin e çojnë Kosovën në zh bërje shtetërore.

Postimi i plotë i Bytyçit në Facebook: