As që pyetën fare se ishin mes rrugës, dy të rinjtë shqiptarë kapen keq (Video)

Një zë nkë mes një çifti në Tiranë ka agravuar deri në ba nalitet. Video është regjistruar nga banorë pranë lagjes të cilët e kanë dërguar në redaksinë e Maska.al.
Djali dëgjohet që të thotë “Lela do të q* racën në p*h” ndërkohë vajza kthehet pas kësaj fraze për të debatuar.

Pas debatesh të ashpra djaloshi i irr ituar e pyet “Lelën” nëse dëshirë ti jap fund lidhjes.

Nuk është rasti i parë ku zënkat e dashurisë përfundojnë duke “u sqaruar ” rrugëve të qytetit ku nuk kanë munguar dhe rastet ku është usht ruar dhe dh unë fizi ke ndajë “të dashurave”.