Basha rizgjidhet kryetar i PD me 81% të v0tave

Agron Shehaj renditet i dyti me 15% të v0tave

Lulzim Basha është rizgjedhur për një mandat të tretë në krye të Partisë Demokratike.

Nga rezultatet paraprake të procesit të një dite më parë, Basha ka marrë mbi 32 mijë e 800 v0ta ose 81% të tyre.

Në vendin e dytë rendite Agron Shehaj me mbi 6 mijë v0ta ose 15%.

2.4% e v0tave kanë shkuar për Edit Harxhin dhe 1.8% të tyre për Fatbardh Kadillin.

Sipas të dhënave paraprake, kanë ushtruar të drejtën e v0tës 54.7% e anëtarësisë së Partisë Demokratike.

Kryetari i Komisionit Zgjedhor Jemin Gjana tha se procesi kishte shkuar pa pr0bleme ndërsa ri valët e Bashës hodhën a k uza për pa rregullsi.