Befason Gashi: zbulohen 3 emra te politikanëve qe jane ne listen e zeze “non-grata“ te Shteteve te bashkuara te Amerikes (Video)

Eshte nje hije jo e mire per Shqiperine sepse per here te pare ne histori nje ish President i Shqiperise eshte ne listen e zeze te Shteteve te Bashkuara te Amerikes

Nuk mund ti themi me emra dhe mbiemra por se shpejti lista do te behet publike sepse me urdher ek zekutiv te Presidentit Baden asgje nuk do te mbetet e fshehur dhe gjithcka do te behet publike dhe te dihet secili me emer dhe mbiemer sepse ka pasur edhe persona qe kane qene te involvuar ne lu. ften ne Kosove, Maqedoni, Presheve et.

Deri me tani jane te he tuar 3 individ me emer dhe mbiemer ne Shqiperi : Sali Berisha, Tom Doshi dhe Adriatik Llapi.
Per me teper mund te ndiqni edhe videon me poshte :