Befason vajza shqiptare: Vjehrra më detyronte të shisja trupin, për mi mbajt me bukë atë dhe burrin!

Shihemi në G j yq” në “E Diela Shqiptare” trajtoi sot një çështje midis nënës dhe vajzës, ku kjo e fundit ishte edhe personi që e ka sjellë palën tjetër në emision.

Vajza, Xheje Dunga, ka ardhur për dy probleme. I pari është me nënën dhe tjetri me ish-burrin me të cilin ka qenë e martuar në vitin 2010, rreth moshës 16-17 vjeçare.

Në vitin 2012 Xheja lindi një vajzë, por martesa pati probleme, pasi nuk jetonin në shtëpinë e tyre, por tek të afërmit e burrit derisa u ndanë. Elvira e ka mbështetur vajzën sepse e dinte që martesa e saj nuk funksiononte, kishte dh unë, ishte trad htuar.

Në atë shtëpi të vogël, Elvira pretendon se vjehrra e Xhejes merrte shpesh në shtëpinë që paguante për të bijën, meshkuj me të cilët kryente marr ëdhënie s ek sua le në këmbim të parave.

Xheja u nda nga ish-burri, u shpërngul diku tjetër e më pas u rikthye me të dhe jetoi sërish bashkë me të dhe nënën e tij. Elvira e kishte paralajmëruar dhëndrin për profesionin e mamasë së tij duke i thënë edhe të kishte kujdes pasi e tillë mund të bëhej edhe gruaja e tij, njëkohësisht vajza e saj, derisa fjalët e saj rezultuan të vërteta.