Berisha i ”hallakat” gjithë Shqiptarët / Ja cilët Politikan shqiptar ishin pro ndarjes së Kosovës

Berisha: Soros hartoi në Beograd me Vuçiqin, Ramën dhe Thaçin, ndarjen e Kosovës.
Në Çim Peka Live, ish-kryeministri Berisha hodhi edhe një herë akuza kundrejt Edi Ramës dhe Hashim Thaçit, të cilët në lobimin e Soros dhe mbështetjen e Aleksandar Vuçiqit, hartuan projektin për ndarjen e Kosovës.

Berisha tha se Parlamentit Europian dhe në Kongresit Amerikan i ka kërkuar he.timin e George Soros.

“Soros është korru.ptori i madh i politikanëve. Dhe unë këtë e kam de.noncuar.

Unë kam bërë thirrje që Kon.gresi i SHBA dhe PE të bëjnë ligje kun.dër Sorosit.

Është Soros ai që në Beograd hartoi projektin e ndar.jes së Kosovës, që filloi të fuqizohej falë lobimit të Vuçi.qit, Thaçit dhe Ramës”, tha Berisha.