Blerimi i “Për’puthen” homosek.sual?! Ja çfarë i është thënë produksionit

Blerimi i “Për’puthen” homosek.sual?! Ja çfarë i është thënë produksionit

Dita e katërt e “Për’puthen Reunion” pati shumë diskutime.

Një ndër to ishte edhe ai mes Blerimit dhe Teas, kur ajo i kujtoi ish-konkurrentit një fjali të Aristelës që ishte përkthyer nga ana e tij si aludim që ai është homosek.sual.

“Aristela ka thënë se ti ke ardhur këtu për miq dhe jo për partnere, dhe ty tu lëndua mashkulliteti jot delikat.

E more sikur ajo të akuzoi sikur ishe homosek.sual,” i thotë Tea Blerimit.

“Unë e di si e thotë ajo, sepse mësuese ka këtë (i referohet Antonelës).

Kjo i ka thënë në prapaskenë njerëzve se Blerimi dhe Princi kanë ardhur për të tjera gjëra.

Është shpifje!” është përgigjur i riu.

Për më shumë shihni videon: