Bravo Kryeministër! “Hera parë, Kosova në Bruksel me propozim, Hera parë, serbët pranojnë që s’është kjo lojë!”

Demaçi patë thanë se në dialog duhesh të kesh propozime. Jo refuzim dhe në fund me pranu çka t’japin. Thjeshtë ata me propozime, t’i me kontra propozime.

Prej Rambujesë e deri tani kemi shkuar pa asnjë ide e propozim. Bile këtë parafundit Hoti n’Amerikë edhe dorë nga Pavarsia Kosovës hoqi.

Hera parë Kosova ka shkuar me propozim. Hera parë që serbët pranojnë që s’është më lojë. Që ishin bisedimet më të vështira deri tani. Hera parë që patëm njerëz t’fjalës, deri tani.

Bravo z. Kryeministër, Albin Kurti.