Brnabiç: Kosova nuk do ta fe ston më pa va rësinë, është pj esë e Serbisë

Beograd, 14. avgusta 2019.- Drzava ima plan da za preduzeca koja su godinama bila na teretu budzeta, a neka su jos uvek, pronadje strateske pratnere, kao sto je to uradila u slucajevima RTB Bor, Zelezare Smederevo, PKB…, kaze premijerka Ana Brnabic (na slici) naglasava da drzava ima plan i za “Resavicu”, cija bi cetiri rudnika po preporuci MMF-a trebalo zatvoriti. Rudari ne moraju da brinu, drzava ih nece ostaviti bez posla, porucuje premijerka u intervjuu za Tanjug. “Necemo zatvoriti nijedan rudnik sve dok za 3.500 radnika ovog preduzeca ne obezbedimo alternativno zaposlenje”, kaze Brnabic. FOTO

“Nuk ka më nd ërrim të i t erritoreve!Inv estime str ategjike Shqipëri-Kosovë”
“Ilir Meta sa shala ime, Berisha vetem po mori vi agra. Basha dhe Rama…”, Luljeta tregon kush ia nd ez llampën dhe kush nuk bën
Marin Mema po rosi për Po litikanët Shqipëtarë !: Fa leminderit tr adhètarè! E m orrët në q afë Po pullin
Foto/ I kishin mb etur dy ditë jetë, babai “m arton” vajzën – do nte ta shihte n use
Nuk e ft uan në fe stë sepse ka Si ndro mën Do wn, le tra e nënës i thotë të gjitha!