“Çartet“ Albin Kurti, Ramush, allahile mos më akuzo për dialogun kur vet ia keni lënë Thacit në dorë!

Kryeministri Albin Kurti ka replikuar me Kryetarin në detyrë të AAK-së, Ramush Haradinaj, duke i thënë se nuk është ai që po ju ikë takimeve më askënd.

“Nuk flas vetëm për veten si palë. Është gabim të flashksh vetëm si palë, por duhet folur edhe për palën tjetër.

Nuk jam duke i ikur dialogut mbi parime, të përgatitur mirë. Nuk po ju ikë takimeve. Më vjen keq që a kuzohem nga dikush që dialogun ia ka lënë ish-presidentit në kohën kur ai e kishte përqafuar projektin e shkëmbimi territorial”.

“Nuk i ik asnjë sfide, asnjë ballafaqimi. Pra, mos më akuzoni padrejtësisht dhe mos harroni që s’harrojmë”.