“Ça rrtet“ Milaim Zeka: Deputeti i Vetëvendosjes ia përmend gruan!

Gazetari dhe ish-deputeti Milaim Zeka, i ka reaguar ashpër deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Visa Korenica, pasi që ky i fundit ka thënë se Zeka, bashkëshortja e tij dhe vëllau i bashkëshortes së tij marrin paga nga Radio Televizioni i Kosovës.

Zeka ka thënë se as gruaja e tij, por as vëllau i gruas së tij nuk punojnë në RTK.“Ky është deputeti i se ktit të VV-së. Kohë më parë pati bërë thirrje për zhd ukjen e Izr aelit. Dje paska folë për RTK-në. Dhi rjen e tij goj ore, paska për mendur emrin tim dhe të baxh anakut tim. Madje, edhe të gruas time.

Po i them këtij tal ib anit të VV-së, se 40 vite pune i kam në gazetari. Aq sa ke qi me në fytyrën tënde të paf tyrë, aq emi sione televizive kam bërë nëpër të gjitha televizionet e botës. Gruaja ime 25 vjet gazetari.

Dy magjistr atura ndërkombëtare, kurrë në punë të shtetit s’ka mujtë me hi, sepse burri i saj nuk është leg en sikur ti, që secili që qo het nga VV-ja, if shin qy rrat mbi ty”, thuhet në statusin e postuar nga Milaim Zeka në Facebook, pa ndërhyrje.

Ai ka thënë se Bledi Tola është ndër eks pertët më eminent në Shqipëri e Kosovë për fushën e zërit, kamerës dhe montazhit, mirëpo as ai nuk punon në RTK.

Reagimi i Milaim Zekës vjen pasi që deputeti i VV-së, Visar Korenica, dje në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere ka publikuar emrat e rreth 30 të punësuarve në RTK, të cilët sipas tij kanë lidhje familjare me ish-zyrtarë të partive politike që kanë qenë më herët në pushtet.

.Bledi Tola eshte nder ekspertate me eminent ne Shqiperi e Kosove per fushen e zerit, kameres dhe montazhit.

Mirepo as gruaja, as Bledi nuk punojne ne RTK, sepse nuk ju ka ardhe rendi.Krejte ne fund, vazhdo me hanger deri sa ta zhdukesh Izraelin, me vone tur ru drejt familjes time, njesoj si Ti to dikur, e Millo shi me vone. Nuk besoj qe je ma i zoti se sa ata. Vetem nje favor e ke: Disa nga ju, jeni te sem ure men tal…!!!