Çifti kaluan 123 ditë të prangosur për të shpëtuar marrëdhënien e tyre – dhe, në fund u ndanë

Një çift ukrainas u vu në pra nga së bashku për 123 ditë si një përpjekje e fundit për të shpëtuar mar r ëdhënien e tyre. Nuk funksionoi, pra ngat e tyre u prenë dhe Alexandr Kudlay dhe Viktoria Pustovitova u ndanë zyrtarisht. Ndarja e fundit e çiftit u transmetua në televizionin kombëtar në Ukrainë.

“Hooray”, bërtiti Pustovitova, 29 vjeç, kur u hoqën pra ngat. “Më në fund jam e lirë”. Çifti nga qyteti lindor i Kharkiv kishte një cikël të ndarjes dhe kthimit së bashku.
Kudlay, 33 vjeç, erdhi me idenë për pr anga. Në Ditën e Shën Valentinit, ata zyrtarisht filluan eksperimentin.
“Vendosa që do të ishte një përvojë interesante për mua,” tha Pustovitova.

Për tre muaj çifti u pra ngos, ata bënë gjithçka së bashku dhe dokumentuan udhëtimin në Instagram. Ata bënë dush së bashku, bënë pushimet e së bashku dhe bënë me radhë duke përdorur banjën. Çifti gjithashtu punoi së bashku, gjë që çon përfundimisht Pustovitova të heqë dorë nga puna e saj si estetiste, klientët nuk ishin të kënaqur me Kudlay të pranishëm në takime. Në vend që t’i lidhë ata së bashku, përvoja përfundimisht i ndau. Çifti debatoi më shpesh dhe më gjatë, me argumente që gjoja zgjasnin katër orë.

“Ne nuk jemi në të njëjtën gjatësi vale,” tha Kudlay. “Ne jemi krejt ndryshe”.

Ndërsa Kudlay dhe Pustovitova nuk e kanë më titullin e të dashurit dhe të dashurës, ata e fituan rekordin botëror për më shumë kohë që një çift ka kaluar ndonjëherë i lidhur me zinxhirë, i tha çiftit një përfaqësues nga një libër rekordesh ukrainase.

Për të nderuar arritjen, ceremonia e thyerjes së prangave u transmetua në televizionin kombëtar përpara monumentit të Unitetit të vendit. Sot, të dy Kudlay dhe Pustovitova janë vetëm dhe jetojnë në rajone të ndryshme të Ukrainës.