Çun Lajçi: Popat erdhën në Kosovë e bekuan krímin e Arkanit dhe Milloshit, e këta të UÇK-së protestojnë për Faik Fazliun

Aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi ka reaguar pas liturgjisë serbë që mbajtnë dje në Kishën Ortodokse Serbe në Kampusin e Universitetit të Prishtinës.

Lajçi përmes një postimi në facebook, shprehet se popat, siç shkruan ai, erdhën në Kosovë, dhe e bekuan krímin e krímínelëve Arkan dhe Míllosheviq, kurse veteranët e l uftës do të protestojnë për Faik Fazliun që u p ërplas para disa dite me disa pjesëtarë të polícisë.

Sipas tij, popave serbë që e legjítimuan krímin e Serbisë në zemrën e Universitetit nuk iu dolën përpara.

Lexojeni reagimin e plotë: