Daçiq: Po shkonim drejt ko mpromisit, por pastaj në dialog erdhi Albin Kurti

Kryeministri Albin Kurti sot për herë të parë u takua me presidentin serb, Aleksandër Vuçiq në Bruksel në ku adër të di alogut Kosovë-Serbi.
Takimi i së martës është i pari nd ërmjet pr esidentit Vuçiq dhe kryeministrit Kurti.

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq para takimit ka thënë se ek ziston pr esion i madh por se Serbia, siç është shpr ehur ai, nuk është më aq e do bët sa nuk mu nd të pë rgjigjet.
Ai u shpr eh se ne gociatat po shkonin drejt një ko mpromisi të mu ndshëm, por se at ëherë nd odhi një ndr yshim.