De klaratë e bujshme nga Pr esidenti Meta: Jam si Adem Jashari, për Shqipërinë lë dhe fëmijët e mi të shu hen

Pr esidenti Ilir Meta sot nga Vlora ka folur për të ndj erin Arjan Sala i cili h umbi jetën në një nga magazinat e Casa Italia pas rënies së zja rrit, ku tha se duhet të ngrinte zërin pr esidenti që të gjendej trupi i tij.
Sipas Metës nuk po bëhej asnjë përpjekje për të gjetur trupin e tij, pasi nuk kishin mjete.
Ndërkohë krahas kësaj, Meta bëri edhe një d eklaratë të f ortë ku tha se “para Shqipërisë le të sh uhen dhe fëmijët e mi si të Adem Jasharit”.

Meta: Arjan Sala e la jetim fëmijën 4 vjeç që të mos linte je tim nja 20 të tjerë. Pse duhet të dilte pr esidenti të ulë riste sepse nuk po bëhej asnjë përpjekje që trupi i tij të gjendej.
Dalin dhe thonë që nuk kemi mjete, por si e keni bërë ju Tiranën, nuk keni si të keni mjete. Pse nuk më morën në telefon dhe të nj oftoja të sillnin mjete nga Italia.
Meta: Ilir Meta nuk është bashkë me askënd, as me Monika Kryemadhin. Para Shqipërisë le të sh uhen dhe fëmijët e Metës si ata të Adem Jasharit. Ilir Meta ka një model, nuk është si Rama.