Del fotoja ky është shqiptari, tre fëmijët e tij i la gjyshi jetim sot

Eshtë publikuar fotoja e v*ktimës, Kudret Saliaj, i cili u v r a ditën e sotme nga ish-vjehrri i tij, pas sh erreve të vazhdueshme për div orcin dhe kujde starinë e fëmijëve.

Ngjarja e rëndë ndodhi në një lokal pranë Gjykatës së Tiranës. Saliaj kishte hapur pro cesin gjyqësor për t’u ndarë nga gruaja e tij me të cilin kanë edhe 3 fëmijë në dhjetor të 2020-ës.

Siç u raportua edhe më herët Mexhit Picari hyri në lokal dhe hapi zj arr direkt drejt ish-dhëndrit, ndërsa u pl agos edhe a vok ati Adriatik Cama që ishte në tavolinë me vi kti men.