Dhímbje e madhe! Gazetari i njohur shqiptar humb jetën nga sëmundja e ligë!

Një lajm i hidhur për botën e medias. Ka ndërruar jetë në moshën 59-vjeçare gazetari i njohur nga Shkupi, Reshat Kamberi, pasi nuk e fitoi dot b et ejën me sëmundjen e rëndë.

Kamberi ishte gazetar i njohur i Radiotelevizionit të Maqedonisë dhe autor i njohur i shumë emisioneve dokumentare.

Ai shquhej edhe si një aktivist i dalluar i shoqërisë civile dhe një personalitet i vlerësuar në vend. Kamberi lindi në vitin 1962 në Koliçan të Epërm të Shkupit, ndërsa jetoi dhe punoi gjatë tërë jetës së tij në Shkup.