Divo rcohet një çift vetëm tre minuta pasi u martuan, për një fjalë goje…

Një çift kuvajtian ka bërë bujë në internet pasi u div orcuan pas vetëm tre minutash martesë.

Martesa besohet të jetë bërë më e shkurtër në historinë e Kuvajtit pasi çifti mori një anulim në të njëjtën gjy katë ku u martuan vetëm disa minuta më parë.

Ata sapo kishin nën shkruar kurorëzimin e tyre të martesës përpara një gjy katësi kur nusja u rrë zua aks i dentalisht pasi nënshkroi kurorëziminm duke u tërhequr mbrapa.

E kuptueshme që burri e përqeshi atë dhe e quajti atë budalla, gjë që e kuptoi zemërimin e gruas, por ajo urdhëroi gjyqtarin që të anulonte martesën e tyre menjëherë.

Tani i quajtur “divo rci më i shpejtë në Kuvajt”, çështja u shpërnda gjerësisht në mediat sociale pak pasi u raportua për herë të parë.

Ndërsa vazhdoi të bënte xhiron në internet, shumë njerëz shprehën tro n ditjen e tyre për rastin, ndërsa të tjerët qeshën me historinë më qesharake ndonjëherë.