Djali i Halil Kastratit e befason atë Live në emision, ja për çfarë i kërkon falje (VIDEO)

Në emisionin Libero në kanalin ATV ishte i ftuar Hoxha Halil Kastrati i cili ka folur për jetën dhe veprimtarin tij, shkruan Republika Online.

Halili ka folur edhe për fëmijet e tij Firdeusin, Uvejsin dhe Ebu Bekrin ku gjatë bisedës me gazetarin Resul Sinani, Halili është befsuar nga djali i tij i cili ishte në lidhje te drejtperdrejt nga Uvejsi i cili gjindet në Austri.

Uvejsi ka folur rreth aktivitetit të babait të tij cili tha qe ndihet krenar me punën e babait I cili foli edhe për viziten e fundit qe ishte në Kosovë dhe qe nuk ishte dhënë mundësia ta kalojnë kohë te madhe bashkë për arsyje se Halili merret me aktivitet e bamirësis dhe shtëpisë se moshuarve.

Firdeusi tregoj se si ishte bërë edhe pjesë e shoqates se babait ku ka qenë si femijë vetë për të kaluar me shumë kohë me babain, percjellë Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: