Doktorët nuk ua thonë po vetëm me 10 gjethe dafine shëroheni nga të gjitha sëmundjet: Ja si t’i përdorni!

Gjethet e dafinës janë fantastike për shëndetin e gjithë organizmit. Ato janë pë rdorur që në lashtësi nga mjekësia popullore për trajtimin dhe kurimin e shumë sëmundjeve.
Gjethet e Dafinës, të mirat për shëndetin dhe përdorimi në gatime
Një kurë të vjetër që përdoret për shërimin e sëmundjeve të stomakut dhe urthit gjithashtu.
P ërgatitja e Kurës me Gjethe Dafina

Për p ërgatitjen e kësaj kure ju duhen 10 gjethe dafine të thata të g rimcuara dhe 4 lugë gjelle me l ëkura portokalli të g rimcuara.

Përziejini bashkë, hidhini në një tenxhere me një litër ujë dhe ziejini në 10 minuta.
Pasi t’i keni zjerë duhet ta lini enën të mb uluar për 20 m inuta dhe më pas kullojeni. Ëmbëlsojeni me mjaltë dhe ko nsumojeni 3 herë në ditë pas v akteve të ngr ënies.