E madhe kjo: Nuk bëjnë dasëm , shpenzimet i dhurojnë tek Halil Kastrati

Një çift i ri kanë vendosur mos ta bejne dasmen e tyre por me parate qe kishin kursyer vendose. ta dhurojnë një shtëpi për skamnorë. Nuk eshte hera e pare qe ky çift nderton shtepi per skamnorë.Halil Kastrati e beri te ditur kete gje ne emisionin e tij ku tregoi se djali sa ishte beqarë kishte ndertuar edhe me pare nje shtepi /Pamje mePosht.

Çiftit i urojmë jete te gjatë të trashegohen zoti u dhashte femij te hajrit e gjitha të mirat, si dhe lutemi që zoti te na ndihmojë ti shpeshtojmë aktivitetet humanitare.