E pazakonshme: E morën një fëmijë jetim që ta rrisin, edhe pse varfëria i kishte prekur në asht (Video)

Bujaria dhe bamirësia të shqiptarët ska munguar asnjëher e një rast i pazakonshem ka bërë edhe familja e Islam Cakollit e cila krahas varfëris dhe semundjes se djalit te tyre familja ka marrë edhe një jetim për ta rritur, shkruan Republika Online.

Halil Kastrati me këngetarin Gold AG familjen 9 anëtarshe e cila nuk kishin kushte të mira ekonomike dhe se janë sprovuar me djalin e tyre i cili është i semurë dhe duhet të kujdesen për të.

Djali i Islamit tregon më kushtet e rënda qe po ballafaqohet familja dhe se si e kanë marrën jë femijë jetim të cilit i ka vdekur babai dhe e kanë marr të kujdesen për të, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: