E pse keshe Batoni s’po bohët kryetar I PDK’ës?!

“E pse keshe Batoni s’po bohët kryetar I PDK’ës?! Ishte dosti ma i mirë i Hashës e Kadrushit edhe p’e njeh PDK’ën ma s’miri! Me fjalë tjera osht përfaqësuesi ma dinj itoz i vlerava të PDK’ës.

Driton Tali

Enver Berisha
E Berat Bunari Sekretar i përgjithshëm. Kishin me qene tandemi fitues. 😉

Besim Ahmeti E nipi I tetka Ratkës nënkryetar. Edhe ashtu krejt shpiuna të Serbisë ne PDK, s’u mbet sen aty.

Bekim Bytyqi Shah zotin boll mirë e ki 😁

Malsor Grajqevci: Ai vetëm asht Kryetar nenë hije o Driton Tali🤪

Agon Bytyqi Bytyqi: Ne prapavi veq asht kushdo qe vjen.

Bilur Murati :Diku duhet me dhi n’të / n’ta! Ai / ata se kanë kuptu ende fuqinë e 51%-shit.
Faik Gallopeni :Pra ky jau mban Zhagun PDK edhe nifar menagjeri i PDK.

Sylejman Llalloshi :Kushtet i ploteson sidomos me kokëtrashësi😁

Hasani Shemsedin :Batoni edhe Milaimi dy Gazetar Drenicas te dyt bash kpuntor te Serrbis
Batko esht I rre zik shem Milaimi esht livadh

Ibrahim Kelmendi: Është më meritori dhe më karizmatiku…

Meni Kolonia: Sot T7 dhe Gazetaexpres krejt shpiuna i konë 🤮

Jascha Batllava: Bile t’paktën Batoni duhet tu a gjejë një kandidat PDK_së, ashtu siq ua gjeti Berati LDK _së.

Bajram Binaku: Edhe çika Ljuba me ja mbaj të”ve zën” me Beligrad, anëtar i kryesisë!”.