E quajti ‘ku r.var të kafeneve të natës’, Faik Fazliu e quan i diot burrin e Albulena Haxhiut

Bashkëshorti i ministres së Drejtësisë, Albulena Haxhiu, Alban Krasniqi, ka reaguar ndaj arr .estimit të anëtarit të OVL-UÇK-së, Faik Fazliu.

Krasniqi ka shkuar aq larg sa e ka quajtur Fazliun “ku.r var” i ka feneve të natës.

Ndaj kësaj deklarate ka reaguar in va.lidi i lu.f tës së UÇK-së, Faik Fazliu, i cili e quan id i ot burrin e Albulena Haxhiut

“Nuk merrna me ata i dio ta, nuk jam i nivelit të merrna me ta. Kam qenë në një lokal shumë normal, ku hyjnë familjarë”, tha Fazliu në emisionin Pressing në T7.

Fazliu tha se ai ka qenë bashkë me gruan e tij në lokal dhe aty është menaxher miku i tij, kurse shokët e tij ish-lu ftë.tarë të UÇK-së punojnë si sigurim.