“E qysh mos me ndi simpati për këtë Unikat dhe alamet femën!”

“E qysh mos me ndi simpati për këtë Unikat dhe Alamet Femër. Kjo të bën tifoz me gjithë zemër, pavarësisht partisë së gabuar.

Unik Lirim Gashi

Pak analizë nga kjo intervistë e Vlorës!Unë nuk i takoj grupit të partisë ku punë dhe vepron Vlora, nuk i kam takuar asnjëherë mentalitetit të partisë Pronto dhe po befasohem me Vlorën se si po e ndjenë veten midis prontistëve!Ajo e din më së miri pse ndodhet aty!Ku di unë për interesat e saj, për rrugën e saj, për qëllimet e saj!Sido që të jetë po them atë që shoh këtu!Vlora goxha femën, femër konceptuale, me një qëndrim të kompletuar, me një rrjedhshmëri të përsosur të gjuhës angleze!Megjithatë, mendimi im është identik me atë të

VIDEO
Lirim Gashit, ajo është në parti të gabuar!”