E turpshme! Enca në videoklipin e saj puthet me një Serb! (PAMJE)

“Rakia” e Encës erdhi dhe ashtu si pritej rezultoi të ishte një sukses i vërtetë në vetëm pak orë pas publikimit.

Si protagonist për klipin këngëtarja kishte zgjedhur ish-konkurrentin e “Përputhen”, Beart Rexhepin.

Mirëpo, Bearti nuk ishte djali i vetëm me të cilin Enca u shfaq në klip pasi pjesë e tij ishte edhe një tjetër model, i cili luan rolin e ish të dashurit të Encës. Në fakt modeli në fjalë nuk është i njohur për shqiptarët, sepse është mësuar se ai është me o rigjinë nga Serbia.

Djali që shfaqet në klipin e Encës quhet Stefan Stojanovic me të cilin shkëmben dhe një p uthje mjaft të z jarrtë në klip.