Edhe një 64 vjeçar gjendet i vd ekur në një motel në Prizren

Një 64 vjeçar ka ndërruar jetë në një motel në Prizren.
Lajmin e ka konfirmuar për Telegrafin, zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prizrenit, Shaban Osmanollaj.

“Dje rreth orës 12:17, Po licia ka pranuar një informacion nga një ekip i em ergjencës se në një motel në Prizren është gjetur një person pa shenja jete. H etuesit dhe f orenzika kanë dalur në vendin e ngj arjes, është informuar Prokurori dhe me urdhër të p rokurorit tr upi i pajetë është dërguar në IML për obdu ksion”, tha Osmanollaj.
Të tilla raste të vdekjeve në motele ka pasur edhe më herët në Kosovë.