Elvis Naçi publikon një foto me gruan e tij, ky është mesazhi i tij për shqiptarët

Elvis Naçi është potretizuar në publik si një imam ndryshe, nga sa mund të perceptohet zakonisht një figurë e klerit mysliman, për më tepër kur ithtarët e këtij besimi.

Ai njihet edhe si një njeri human për shqiptarët dhe një Hoxhë për ta pasur shembull.

Së fundi ai publikoi një foto me gruan e tij dhe ka një mesazh për gjithë shqiptarët.

Postimi tij ne Facebook: