Emri im është Teuta,Nuk kam turp të punoje, por në kuptimin që një punë e dobishme ka vlerë pavarësisht sesa e lodhshme është e sa mund kërkon..

Emri im është Teuta, kam lindur dhe Jetoj në fshat familja ka 5 vajza dhe ska djem, babai ka nje ferm lopesh dhe ne kujdesemi per to nëse ju pe lqejnë fotot e mia kshtu si jam kështu si më dhuroi nëna natyrë nëse mendoni që jam bukuroshe nga fshati, më mbështesni

Kam postuar kete fotografi qe ti motivoj femrat sepse puna eshte nder..

Nuk kam turp të punoje, por në kuptimin që një punë e dobishme ka vlerë pavarësisht sesa e lodhshme është e sa mund kërkon..
Patjetër, sepse vesi i dembellikut është vetëvrasës për njeriun

Vlerësoni punën time..

Zoti ju bekoftë!