Fahri Fazliu,nipi i dy heronjve të kombit i ftuari i Speciales ne lu ftë ishte 8 vjeç: Ende jam i shoku ar, mendoj që Gjykata ka bërë gabim(video)

Fahri Fazliu, nipi i dy heronjve të kombit Bahri Fazliu dhe Fahri Fazliu, i ftuar në emisionin “Direkt”, në ATV, ka folur në lidhjen me ftesën që i ka dërguar G jykata Speciale, në cilësinë e dëshmitarit.

Ai tha se është i shok uar dhe se mendon se është bërë ndonjë ngatërresë nga Gjykata.

“Mbrëmë më erdhi ftesa nga pro kuroria spe ciale, dhe ishte e shkruar se duhet të paraqitem më 23 qershor, në cilësinë e dësh mitarit. Jam ende i shokuar se si mund të thirrët dikush që në atë kohë kam qenë vetëm 8 vjeçar, në atë kohë kam banuar në lagjen “Bregu i Diellit”, duke lozur me fëmijë si gjithë fëmijët e tjerë në atë kohë, e që vazhdojë akoma të banojë aty dhe mendojë që është bërë një gabim nga Gjy kata, mendoj që është bërë një ngatërresë e bërë ndoshta edhe në emra”, tha Fazliu./ATVLIVE

Për më shumë ndiqeni emisionin e plotë, në videon e mëposhtme.