Fermeri Kosovar që kultivon 50 krerë buallica, 60 euro 1kg dhjam (VIDEO)

Fermeri Halil Ademaj që prej kohësh merret me mbarshtimin e buallicave tregon rutinen e tij që e ka në fermë, shkruan Republika online.

Fermeri Halil Ademaj ka ngritur ferma të veqanta që para 10 vitesh.

Gjatë viteve të 70-ta shumë familje në Kosovë kan poseduar buallica me qëllim të sigurimit të ushqimeve siç janë mishi, yndyrat dhe produktet tjera, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë: