Fjala “nënë” është e shenjtë, Jul Deda reagon as hpër pas debatit për heqjen e fjalës “nënë”

Në një postim në rrjetet so ciale, Julian Deda thekson se fjala “NËNË”, është e shenjtë dhe ne duhet ta ruajmë të pa prekshme.
Sipas Dedës, çdo tentativë për ta zë vë ndësuar, ka për qellim shk atërrimin në qelizë të familjes si koncept, ligjërisht dhe mo ralisht.

“Fjala NENE, jo vetem nuk mund te zevendesohet me asnje fjale tjeter, cilado qofte ajo, por ne duhet ta ruajme te paprekshme, te shtrenjte, ashtu siç eshte per secilin nga ne. Çdo tentative e palaçove dhe e letyrave per ta ndryshuar, ka per qellim shk aterrimin ne qelize te familjes si koncept, ligjerisht dhe moralisht. Nuk ka familje pa fjalen NENE, s’ka je te pa te.”-shkruan Julian Deda.