FOTOJA E DITËS / Kryeministri i Hungarisë pë rkulet dhe i p uth dorën Evis Kushit

Mi nistrja e Arsimit Evis Kushi ka pasur një moment të veçantë gjatë vizitës së saj në Hungari ku ishte pjesë e de legacionit të kryeministrit Edi Rama.

Gjatë takimit me kr eun e qeverisë hungareze Viktor Orban ky i fundit është pë rkulur duke i pu thur dorën mi nistres.
Fotoja është nd arë nga vetë Kushi në rrj etet e saj so ciale. “Fotoja e ditës,”– shkruan Kushi.