“Fukaranë e marrin në dorë frizerët, më pas nuk e njeh më veten!” (Video)

“Ky burrë i pastrehë që do të shikoni në videon e mëposhtme, do të kryejë tranformimin më të madh në jetën e tij, sa i takon pamjes së jashtme.

Dhe në fund, me të vërtetë mund të themi se kemi të bëjmë me një transformim të paparë.

Nga një njeri me flokë të gjata të bardha, mjekër të thinjur, i veshur “si në pikë të hallit”, Jose kthehet në një zotëri të vërtetë.

Të gjitha këto e bëjnë të shndërohet në një zotëri që i bën njerëzit të kthejnë kokën kur ai kalon në rrugë.