Gold Ag del hapur KUNDËR Paradës së Krenarisë në Prishtinë ‘’Na fal..”

Ditën e sotme (1 korrik) është mbajtur Parada e Krenarisë në kryeqytetin kosovar, Prishtinë.

Marshi për Paradën e Krenarisë ka nisur sot në orën 11:30 në Sheshin “Skënderbeu”, teksa motoja për këtë vit është “Bashkë dhe Krenarë”.

Kundër kësaj parade për të disatën herë ka dalur reperi i njohur Gold Ag.

I njohur për opinionet e tij më k.onservatore dhe një besimtar i de.votshëm i fesë Islame, ai sigurisht s’do e pranonte assesi t’i përkrahte pjesëtarët e komunitetit LGBT në k.auzat e tyre.

Ndryshe nga herat e kaluara kur kishte reaguar më a.shpër, Ariani vendosi mos ta kalojë në heshtje por me fjalë më të buta, duke treguar hapur se akoma është kundër kësaJ parade që e kundërshton që nga fillimi i organizimit të saj në Prishtinë viteve të fundit.

Pjesë e marshit ishin një numër i madh i njerëzve por i habitshëm është fakti që u vërejt mungesa e fytyrave publike në përkrahje të komunitetit LGBTI./party