Greqia nuk gjen qetësi, regjistrohen lëkundje të fuqishme t ërmeti në Peloponez

Një t ërmet me m agnitutë 4.8 të shkallës R ihter është r egjistruar në Greqi pak minuta më parë.
M ediat greke shkruajnë se ep iqendra e saj ishte 11 k ilometra në j ugperëndim të Aegio dhe 13 k ilometra në veriperëndim të Kalavrita.

The llësia e saj ishte 51 kilometra. L ëkundjet janë ndj erë deri në Athinë, ndërsa deri më tani nuk ka r aportime për të l ënduar apo d ëme m ateriale