Greqia ua kishte fr ikën Enver Hoxhës!: Kur Enveri u tha “Uleni bishtin se do ju Nd ëshkojmë” (Video)!

Koha kur Enver Hoxha p àralàjmëronte grekët: “Uleni bishtin, nëse jo atëherë do të ju..”

Keto ditet e fundit ne rrj etet s ociale, sidoemos ne f acebook, po q arkullon nje vi deo e parades se Uhstrise Shqiptare gjate v iteve 80-ta, e pajisur me mjetet uhst arake me moderne te asaj kohe.
Kjo v ideo, eshte e shoqeruar edhe me d eklaraten e kreut te shtetit te asaj kohe, te ndj erin Enver Hoxha. Gjate asaj de klarate ai i dergon nje mesazh te forte Greqise dhe grekeve.