Gruja s’po ja don nanën Bibës, i thotë Mikelit a pe merr (Video)

Dy aktorët e njohur Hasan Murseli i njohur si mixha Bibë dhe Simon Tanushi i njohur si Mikeli kan lansuar humorin e radhës në kanalin e tyre në YouTube, shkruan Republika Online.

Të dy aktorët janë shumë të njohur për publikun dhe marrin mjaft klikime në kanalin e tyre në YouTube.

Simon Tanushi i njohur si Mikeli dhe Hasan Murseli i njohur si mixha Bibë vëllezër me njeri tjetrin, njëri në gurbet e njëri në Kosovë kur takohen dëshirojnë të ndahen.

Mes dy vëllezërve lind konflikti se kush do ta mbajë nanën e në fund se merr asnjëri, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë: