Habit Flori Mumajesi: Nuk flas me Brunon, i dhashë 0 pikë…

Ditën e sotme në em isionin “E Diela Shqiptare” u o rgànizua rubrika “P ost Kënga M agjike”. Në këtë rubrikë këngëtarëve f inalistë të ‘Këngës Ma gjike’ iu dha m undësia që të shprehin pakënaqësitë dhe pr apaskenat e f estivalit.
Ndër të tjera, aty u disktua dhe për m ënyrën e v otimit, ku Flor Mumajesi na ç udíti të gjithëve me d eklaratën e tij.
Ai tregoi se Fifi dhe Bruno i kanë dhënë atij 0 pikë dhe ai i ka dhënë atyre 0 pikë. Me ironi ai tha se Bruno është më rzitur me të dhe nuk flasin.

“Dikush më kishte shkruar në “Inst agram” ku thoshte normal që do fitonte Albani sepse ishin “Three Do ts”. Do doja t’i thoja atij pe rsonit që mëso m atematikën i da shur sepse Albani ishte mbi 400 pikë larg nga vendi i dytë dhe do doja që të shtatë kën gëtarët e tjerë të “Three Dots”, t’i kishin dhënë 0 pikë Albanit. Që do të thotë 7×3 bëjnë 21, 210 pikë, pra edhe me 210 pikë më pak, sikur 0 t’i kishin dhënë të gjithë, Albani prapë do ishte i pari. Pra nuk nd ikojnë grupet tek “Kënga M agjike”.”– u shpreh Arditi.

Kujtojmë se Alban Ramosaj me këngën e tij “Th íkat e mia” arriti të rr émbénte çm imin e madh të “Kënga Ma gjike”. Në vendin e dytë u renditën Flori Mumajesi dhe Klajdi Haruni me këngën “E para”, ndërsa në të tretin artistja nga Gj erorgjia Nutsa.