Hajduti i mori çantën të fejuarës tij, shikojeni se çka i bën shqiptari (PAMJE)

Një shqiptar në SHBA është p ërballur me një íncídent pasi një hajdut i v odhi çantë të fejuarës së tij. Marko Kepi, i cili kandidon për anëtar këshilli në Nju Jork, arriti ta neutralízojë hajdutin. Ky i fundit kishte hyrë në makinën e tyre, kishte marrë çantën që kishte gjetur brenda saj dhe ishte larguar me vrap, ndërsa Kepi dhe persona të tjerë iu vunë në ndjekje /Pamje mePosht

“Ai u përpoq të íkte, por e kapa dhe ia mora çantën. I thashë: Nuk ke për të shkuar askund derisa të vijë polícia”, tha Kepi për mediat amerikane.