“Harambashët mezi presin Albini me nënshkru Asociacionin serb!”

Halli i këtyre që kanë keqqeverisur që dy dekada, është që ta shtyjnë Albinin me nënshkru Asociacionin serb, me ç’rast Albini do të binte nga pushteti, ndërsa këta do të ktheheshin në pushtet dhe do të qeversnin pjesën e mbetur multietnike të Kosovës!

Asnjë hall tjetër nuk kanë këta të pa tru!

Sali Bytyqi