“Hashimi më ka thënë “diamanti i Kosovës”

“Me ju tregu drejt, unë jam lindur shumë e butë dhe romantike në lagjen Tavnik të Mitrovicës.

Familja ime kanë qenë pleqnarë, e shtëpia jonë ka qenë këshillimore. Prej anë e katër anëve kanë ardhur për t’u këshilluar për problemet e tyre me gjyshin tim, fjala e të cilit ka qenë “e fundit”.

Bile edhe për problemet e dashurisë janë këshilluar me të.

Që nga bankat shkollore e kam vërejtur se nuk jam bash e mirë, sepse mospërfilljen e kam në gjak, e moskokëqarjen e kam në ADN…

Ti mua duhet të më dukesh shumë i mençur dhe i veçantë për me të të marrë unë Ty seriozisht.

Vesi më i madh i imi është që shumë vështirë i marrë punët seriozisht. Nuk e dua dramën, e aq më pak melodramën. Urrej të ankohem, s’dua të më qajnë.

Ja postimi saj: