Hysni Rexhaj largon nga oborret e qytetarëve gjarprin më të rrezíkshëm në Evropë dhe 2 bolla (VIDEO)

Hysni Rexhaj nga Gjakova po u del në ndihmë shumë qytetarëve të cilët po kanë probleme me gjarpinjtë, shkruan Republika Online

Së fundi në videon e postuar në rrjetin social “Facebook”, Rexhaj ka larguar nga oborret e qytetarëve gjarprin më të rrez ikshëm në Evropë të llojit nëpërkë një-brirësh, po ashtu edhe 2 bolla mjaftë të mëdha.

Ka shumë raste që Rexhajn e thirrin në shumë qytete të Kosovës për t’iu dalë në ndihmë nga gjarpërinjët të cilët ndodhën në oborret e tyre./REPUBLIKA ONLINE/

Për më shumë ndiqëni videon më poshtë: